Straaltechniek

Straaltechniek

Voor een perfecte samenwerking in Nederland - international

Strahlanlage mit Roboterbeschickung

Rösler is producent en leverancier van een uitgebreid assortiment handmatige en automatische installaties voor de straaltechniek. Dit zijn niet alleen straalcabines en straalhallen, maar ook Hangbaan en Muldenband straalinstallaties of volledige conserveringslijnen. Na meer dan 80 jaar oppervlaktebehandelingen te hebben uitgevoerd beschikken wij over de kennis die u kunt gebruiken bij de keuze van de juiste machine.

 

Ons machineassortiment is geschikt voor het voorbehandelen, conserveren, nabehandelen, finishen, glasparelen en staalstralen van plaatmateriaal en buizen. Ook voor alle denkbare kleine (<1 mm) en grote (250 ton) onderdelen van complexe geometrieën bieden wij passende oplossingen.

Wij hebben ons als oppervlaktebehandelende specialist verdiept in de bewerking en afwerking van vele verschillende materialen en metalen, waaronder roestvast staal (rvs of inox), aluminium, titanium, lood, ijzer etc.

Straaltechnieken

Bij het stralen met straalmachines wordt door middel van perslucht (=Injector of Druktank principe) of door middel van een werpwiel (turbine), straalmiddel op een product geworpen. Een straalinstallatie met het werpstraalprincipe wordt voornamelijk ingezet wanneer grotere aantallen producten moeten worden behandeld . Ook de technieken voor waterparel en waterstralen zijn ver ontwikkeld en zowel handmatig als volautomatisch leverbaar.

Straalmiddel

Niet alleen leveren wij straalmachines, reserveonderdelen van alle merken en ondersteunende servicediensten, maar ook bieden wij de beste topkwaliteit straalmiddelen aan. Na het analyseren en vaststellen van de juiste bedrijfsmix heeft dit grote bijdrage voor:

  • het in stand houden van de kwaliteit van uw producten
  • het verminderen van de slijtage aan uw straalmachine
  • het verbruik van straalmiddel (vermindert met 20%)
  • de milieubelasting en stofontwikkeling

Reserveonderdelen

Rösler levert verder revolutionaire RÖSLER Long-Life en High-Performance turbines, mangaanstaal slijtonderdelen en andere machinedelen aan voor alle mogelijke merken. Voor het inbouwen van deze onderdelen kunt u ook op ons rekenen. Anders kunt u kiezen voor levering op uw bedrijfslocatie.

Uitbesteden

Naast het aanschaffen van een straalinstallatie, passend voor uw industrie, verzorgen wij ook het straalwerk en conserveerwerk voor klanten of onderhouden van machines. U kunt zich tot Rösler Benelux B.V. richten vanaf de eerste aanvraag tot alle Servicebenodigdheden na aanschaf van uw apparatuur.

Straalbewerkingen kunnen zijn:

Advies

Vraag gerust advies aan bij onze engineers over uw (toekomstige) productieproces. De bewerking is uiteraard afhankelijk van niet alleen het straalprincipe (natstralen), de straalapparatuur (Conserveringslijnen), het machine type, het soort straalmiddel, maar ook de instellingen en hoe de installatie in uw productieproces past (LEAN). Voor een straalproef of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

RÖSLER's klanten weten met onze vooruitstrevende technieken de nodige besparingen te realiseren.

Contact

Vestiging Nederland:
Tel.: +31/412/646600
Fax: +31/412/646046
E-Mail: rosler-nl@rosler.com

Vestiging België:
Tel.: +32/2/3610200
Fax: +32/2/3612831
E-Mail: rosler-be@rosler.com

A fantastic Abrasive Trip

© 2014 Rösler Oberflächentechnik GmbH | Contact  |  Privacybeleid  |  Sitemap  |  Afdrukken